Dezbatere AEXA: Proiectul normelor metodologice de aplicare a legii privind achizițiile publice, 22 ianuarie 2016

AEXA – Asociația Experților în Achiziții  vă invită să participați în data de 22 ianuarie 2016, începând cu ora 17.00, la seminarul online având ca tematică Proiectul normelor metodologice de aplicare a legii privind achizițiile publice.

 PARTENERI

JURIDICE.ro

ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Scopul dezbaterii îl reprezintă identificarea eventualelor deficiențe ale proiectului de act normativ sus-menționat astfel încât, cu sprijinul membrilor săi și al oricăror persoane interesate, AEXA să transmită observațiile/propunerile de modificare a normelor de aplicare în discuție inițiatorilor proiectului legislativ.

 

În acest sens, adresăm participanților la seminarul din data de 22 ianuarie rugămintea implicării active prin transmiterea în prealabil/în timpul dezbaterii a întrebărilor/observațiilor punctuale destinate îmbunătățirii normelor de aplicare în discuție astfel încât acestea să reprezinte un instrument de lucru adecvat, simplu și eficient pentru atribuirea contractelor de achiziție publică.

 

Lectorii invitați sunt Ecaterina Dobrotă, Gheorghe Cazan, Florin Irimia, Mircea Cârlan și Petre Tănase, experți în domeniul achizițiilor publice în cadrul AEXA. În cadrul dezbaterii organizate, aceștia vor comenta punctual prevederile relevante ale normelor metodologice în discuție și vor fi la dispoziția participanților la seminar pentru a răspunde întrebărilor adresate.

AEXA signature

Seminarul se va transmite online, gratuit pentru toți cei interesațiÎnregistrarea acestuia va fi accesibilă doar membrilor cu drepturi (MDD) depline AEXA. Linkul conferinței se va transmite tuturor persoanelor înregistrate în ziua programată pentru transmisiunea online. Pentru a asista aveți nevoie doar de acces la internet și sunet pe echipamentul cu care veți viziona seminarul. 

evenimente.JURIDICE.ro

Detalii

 

Lasă un comentariu