24-25 mai 2019 – Sesiunea anuală de comunicări ştiinţifice a Institutului de Știinţe Administrative “Paul Negulescu” 2019 – Relațiile dintre colectivitățile locale și Uniunea Europeană în construcția unei Europe democratice și durabile

Institutul de Ştiinţe Administrative „Paul Negulescu”, Institutul de Drept Public şi Ştiinţe Administrative al României și Universitatea Româno-Germană din Sibiu organizează

Sesiunea anuală de comunicări ştiinţifice a Institutului de Știinţe Administrative “Paul Negulescu” 2019

– Relațiile dintre colectivitățile locale și Uniunea Europeană în construcția unei Europe democratice și durabile –

Sibiu

24-25 mai 2019

Secţiuni ştiinţifice
Secţiunea I.
Cadrul juridic și instituțional național al relațiilor dintre colectivitățile locale din statele membre și Uniunea Europeană

Secţiunea II.
Cadrul juridic și instituțional european al relațiilor dintre colectivitățile locale din statele membre și Uniunea Europeană

Taxa de înscriere şi participare la lucrările reuniunii ştiinţifice: 250 lei
(Această taxă nu include participarea la cina festivă)

CERINŢE PRIVIND LUCRĂRILE ŞTIINŢIFICE
Sub condiţia remiterii lor cu respectarea cerinţelor stabilite de organizatori, lucrările admise în programul ştiinţific al sesiunii şi susţinute se publică într-un supliment al Revistei de Drept Public.

► Termen: Textul integral al fiecărei lucrări ştiinţifice, în limba română, engleză sau franceză (între 6-10 pagini) va fi expediat electronic pe adresa de e-mail: isa.paulnegulescu@yahoo.com, până la data de 30 aprilie 2019, cu un rezumat în limba engleză sau franceză (între 1-2 pagini).

► Cerinţe minime de redactare: Formatul de Tipar al Lucrării Ştiinţifice: Word, cu caractere de 12, la un rând, font Times New Roman; dimensiunile paginii: 17,5 cm. lăţime şi 25 cm. înălţime; marginile paginii – sus, jos, stânga, dreapta – 2 cm.

► Potrivit deciziei Consiliului ştiinţific, un participant poate înscrie numai o lucrare ştiinţifică, ca unic autor sau în coautorat.

► Lucrarea ştiinţifică trebuie să se încadreze în tema sesiunii.

► Programul general al sesiunii va fi comunicat participanţilor prin e-mail, până la data de 21 mai 2019.

REFERITOR LA TAXA DE ÎNSCRIERE ŞI PARTICIPARE:
Plata taxei de înscriere şi participare la lucrările reuniunii ştiinţifice conferă participantului la Sesiunea ştiinţifică anuală a I.S.A. „Paul Negulescu” dreptul de a primi mapa cu documentele sesiunii, precum şi de a participa la activităţile cuprinse în program.
Taxa include şi costurile pentru editarea suplimentului Revistei de Drept Public, pe care participanţii îl vor primi gratuit.

Sub condiţia înscrierii participării în programul sesiunii, taxa de înscriere la lucrările reuniunii ştiinţifice va fi achitată până la data de 10 aprilie 2019:
– prin virament bancar în contul Institutului de Ştiinţe Administrative „Paul Negulescu”, cod de înregistrare fiscală (C.I.F.): 7308050, deschis la BANCA TRANSILVANIA – SUCURSALA SIBIU, cod IBAN RO16BTRL03301205S48152XX (cu precizarea numelui persoanei pentru care se face viramentul şi a sumei care trebuie să ajungă în cont – 250 lei sau, după caz, 350 lei)

Taxa pentru participarea la cina festivă (100 lei) se achită odată cu taxa de înscriere la lucrările reuniunii ştiinţifice.

:: Formularul de înscriere
:: Suplimentul Revistei de Drept Public 2018

SURSA

SURSA

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: