Comunicat de presa-campanie de reduceri CH Beck

Comunicat de presă

 

București, 7 iulie 2017 – Editura C.H. Beck lansează campania de reduceri de vară în magazinul online de carte www.beckshop.ro. Titlurile editurii vor putea fi achiziționate online cu reduceri de minim 25%.

 

Campania de reduceri de vară a Editurii C.H. Beck se desfășoară în perioada 7 iulie – 30 iulie 2017 și include toate produsele marca C.H. Beck comercializate în magazinul online www.beckshop.ro , inclusiv lucrări practice, legi consolidate din Colecția La Zi, cursuri universitare, sinteze, grile și ghiduri ale concursurilor de admitere la INM și Magistratură, precum și comentarii premiate, semnate de autori recunoscuți.

În plus, toate comenzile plasate online cu ridicare la sediul Editurii C.H. Beck (Str. Sergent Nuțu Ion nr. 2, Sector 5, București) beneficiază de un discount suplimentar de 5%.

 

Pot beneficia de reducerile campaniei toți utilizatorii finali care fac comenzi pe site-ul www.beckshop.ro. Campania nu se adresează distribuitorilor de carte și partenerilor cu care Editura C.H.Beck are contracte de colaborare. Mai multe detalii despre regulamentul campaniei se găsesc pe site-ul editurii.

 

Pentru detalii şi informații despre comenzi vă stăm la dispoziţie și la numărul de telefon 0214.100.873 sau pe email, la adresa comenzi@beck.ro

Despre Editura C.H. Beck

Editura C.H. Beck are ca obiect exclusiv de activitate editarea cărţilor şi a publicaţiilor cu tematică juridică şi economică. Editura s-a impus pe piaţa literaturii juridice în anul 1998 ca urmare a asocierii dintre grupul românesc al Editurilor ALL şi editura germană C.H. BECK.

Începând cu anul 2001, Editura All Beck s-a desprins din Grupul Editurilor ALL, iar din 2006 a preluat numele partenerului său european C.H. Beck, devenind astfel o societate independentă, cu capital majoritar german. Compania a devenit astfel parte integrantă a trustului european C.H. BECK, unul dintre cele mai vechi şi mai reprezentative din Europa, grup fondat în anul 1763. În prezent, acest grup include mai multe societăţi din Germania, Elveţia, Cehia, Polonia şi România.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: