ISLS 2017: Discursul citit de directorul cancelariei prefectului in numele domnului Sebastian-Mihai Luput, prefectul județului Maramureș

Stimate cadre didactice, onorați cercetători, dragi studenți

Este o onoare pentru judetul nostru de a fi gazda acestui eveniment aflat la a 10-a editie. Temele dezbatute de dumneavoastra reprezinta un interes major pentru societatea romaneasca si nu numai.

Garantarea unei societati dezvoltate prin relatii sociale bazate pe dreptate, echitate si liberate se face si prin abordarea unor subiecte sensibile precum Justitie publica vb Justitie Privata, Arta si Tehnica negocierii sau Solutionarea alternativa a disputelor internationale.  Acestea nu ar trebui sa se regaseasca doar in cercuri restranse, prea tehnice si putin accesibile oamenilor de rand dar nici nu pot fi duse in derizoriu, utilizate in public doar pentru a sublinia interesele unei parti sau alteia, foarte adesea cazand usor prada in propaganda extremista, de manipulare a maselor.

Echilibrul il puteti aduce chiar dumneavoastra, cei prezenti aici la Cavnic, prin concluziile si ideile ce vor fi extrase la finalul celor 7 zile de dezbateri.

Am aceasta convingere si datorita faptului ca am avut ocazia de a lucra impreuna cu unii dintre dumneavoastra. Un exemplu recent fiind buna colaborare la nivelul Institutiei Prefectului – Judetul Maramures cu doamna Secretar de Stat al Ministerului Afacerilor de Interne, dr. Irina Alexe, a carei prezenta in Maramures, ma onoreaza.

Va doresc mult succes in activitatile dumneavoastra si multa inspiratie in acest colt de tara plin de simbolistica si inconjurat de o natura vie.

ISLS, ediția a X-a, 5-12 iulie 2017, Cavnic, jud. Maramureș

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: