CfP: Revista romana de executare silita. DL 6 iunie 2017

Pregatim nr. 2 al Revistei romane de executare silita si va lansam pe aceasta cale invitatia de a participa la realizarea acestui numar fie cu articole, pentru rubrica de doctrina, fie cu hotarari judecatoresti rezumate, insotite de pilulem, preferabil si de note/comentarii, pentru rubrica de practica judiciara.

 

Precizam ca materialele trebuie sa cuprinda un rezumat, care sa se limiteze strict la problema de interes analizata, si cuvinte-cheie. Ar fi foarte util daca ne-ati putea transmite si rezumatul tradus in limba engleza si/sau franceza.

 

De asemenea, mentionam ca pilulele din decizii (din rubrica de practica judiciara) trebuie sa fie de unul, maximum doua alineate si sa sintetizeze solutia la problema in discutie, iar rezumatele acestora sa fie de 2-3 pagini, comentariile insa putand fi oricat de ample.

 

Data limita pentru transmiterea materialelor este 6 iunie.

 

Ne-ar ajuta mult daca ati transmite acest mesaj si catre colegii dumneavoastra, dorindu-ne sa largim cercul colaboratorilor, astfel incat sa aducem publicului cititor un continut cat mai variat si dinamic.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: