Conferința Națională de Contencios Administrativ, 4 mai 2017

04 MAI 2017BUCUREŞTIInvitație la cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale de Contencios Administrativ

Data 04 mai 2017
Locația Aula Magna a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti (Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, Bucureşti)
Speakeri Prof. univ. dr. Traian Briciu; Judecător dr. Iuliana Rîciu; Prof. univ. dr. Dana Tofan; Prof. univ. dr. Verginia Vedinaş; Judecător, lect. univ. dr. Liviu Zidaru
Taxa 350 de lei (TVA inclus)

Joi, 4 mai, Facultatea de Drept a Universității din București și Editura Universul Juridic organizează cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale de Contencios Administrativ.Evenimentul va avea loc la Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității din București (Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, București).

Moderatorul conferinței va fi domnul conf. univ. dr. Alexandru Sorin Ciobanu, avocat în Baroul București.

În cadrul conferinței vor lua cuvântul:
– Prof. univ. dr. Traian Briciu – cadru didactic al Facultății de Drept – Universitatea din București, avocat în Baroul București, director al INPPA;
– Judecător dr. Iuliana Rîciu – Secția de contencios administrativ și fiscal a ÎCCJ;
– Prof. univ. dr. Dana Tofan – cadru didactic al Facultății de Drept – Universitatea din București, avocat în Baroul București;
– Prof. univ. dr. Verginia Vedinaș – cadru didactic al Facultății de Drept – Universitatea din București, consilier la Curtea de Conturi a României, conducătorul Departamentului Juridic al Curții de Conturi;
– Judecător, lect. univ. dr. Liviu Zidaru – cadru didactic al Facultății de Drept – Universitatea din București, Curtea de Apel București, formator INM.

Lista vorbitorilor rămâne deschisă și se va completa pe măsura primirii confirmărilor de participare.

Așteptăm întrebările dumneavoastră pentru speakerii conferinței. Cele mai interesante vor fi selectate de lectorii prezenți, care vor oferi răspuns acestora în cadrul conferinței. Data-limită până la care puteți trimite întrebările dumneavoastră este 24 aprilie 2017 la adresa noastră de e-mail.

ÎNSCRIERI
Taxa este de 350 de lei (TVA inclus) și cuprinde:
– Un exemplar al lucrării „Legea contenciosului administrativ. Legislație conexă și jurisprudență” (legislație ad litteram);
– Un exemplar al Revistei Legal Point nr 2/2016.
– Voucher în valoare de 100 lei la achiziționarea unui abonament la Portalul Universul Juridic.
– Pauzele de cafea și pauza de masă (bufet suedez).

REDUCERI:
– Pentru studenți, masteranzi sau doctoranzi, precum și pentru stagiarii profesiilor juridice, reducerea este de 50% (taxa devenind 175 de lei/pers).
– Pentru 2 participanți din cadrul aceleiași firme se oferă o reducere de 10% din prețul pachetului ales (taxa devenind 315 de lei/pers).
– Pentru 3 sau mai mulți participanți din cadrul aceleiași firme se oferă o reducere de 15% din prețul pachetului ales (taxa devenind 297,5 lei de lei/pers).

*Reducerile nu se cumulează.
**Toate prețurile conțin TVA.

Data-limită pentru înscrieri este 2 mai 2017.

IMPORTANT: Înscrierea va fi confirmată doar după primirea dovezii de plată. În cazul netrimiterii dovezii de plată, accesul în sala de conferință va fi restricționat.

Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor până cel târziu vineri, 20 aprilie 2017. Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

Formular de înregistrare la conferință

demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: