EVENIMENT: Intalnirea RRES cu cititorii, 17 februarie 2017

Revista Română de Executare Silită îşi propune, în noua componenţă stabilită la începutul anului 2017, să organizeze o primă întâlnire între conducerea Revistei, membrii colegiului de redacţie şi cititorii acesteia.
Întâlnirea va avea loc în ziua de vineri, 17 februarie, începând cu ora 10.00 la Sala de Consiliu a Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române, Casa Academiei, Corp B, et.4, sala 4254 (Calea 13 Septembrie nr. 13, Sectorul 5).
Ne propunem să abordăm chestiuni cum ar fi perspectivele pe care noua echipă şi le propune în legătură cu dezbaterile doctrinare şi aprofundarea chestiunilor jurisprudenţiale care fac obiectul de studiu al Revistei.
Desigur, o asemenea întâlnire va prilejui o apropiere mai mare între toţi cei implicaţi în proiectul pe care Revista Română de Executare Silită îl reprezintă, cu finalitatea că echipa va reuşi să lucreze mai apropiat şi în beneficiul cititorilor săi fideli.
Întâlnirea se doreşte a fi una deschisă, fără formalismele pe care, de regulă, asemenea întâlniri le presupun, aşteptând în acest sens solicitări de a participa atât din partea cititorilor, cât şi din partea oricăror persoane care doresc sa asiste, intrarea fiind liberă.
Pentru mai multe detalii şi confirmarea participării – tel. 0733.674.555 sau adresa de e-mail conferintele@universuljuridic.ro
intalnirea-rres-cu-cititorii
Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: