7 decembrie 2016 – Conferinţa Reforma UE și viitoarea perspectivă multianuală. Noi priorități, noi obiective? Provocări pentru țările din Europa Centrală și de Est

Institutul European din România (IER), în parteneriat cu Ambasada Republicii Polone la București, organizează în data de 7 decembrie 2016 conferinţa cu tema Reforma UE și viitoarea perspectivă multianuală. Noi priorități, noi obiective? Provocări pentru țările din Europa Centrală și de Est”.

La eveniment vor participa reprezentanţi oficiali din România și din alte state membre ale Uniunii Europene, precum şi reputaţi experţi şi analişti specializaţi în domeniul afacerilor europene. Agenda conferinței este structurată în trei sesiuni, respectiv: (1) Reforma UE și viitoarea perspectivă multianuală. Noi priorități, noi obiective? Provocări pentru țările din Europa Centrală și de Est; (2) Evaluare interimară și provocări pentru viitoarea perspectivă multianuală. Perspectiva României; (3) Evaluare interimară și provocări pentru viitoarea perspectivă multianuală. Perspectiva țărilor din Grupul de la Vișegrad.

În finalul evenimentului va avea loc festivitatea de decernare a Premiilor de Excelenţă IER pentru promovarea spiritului şi valorilor europene, ediţia a VII-a. În acest an, ne-am propus să aducem în atenția publicului interesat de domeniul afacerilor europene școlile și liceele din România cu rezultate deosebite în proiectul ”Școala Europeană” și Direcția Generală Învățământ Preuniversitar din cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, promotorul și coordonatorul acestui proiect. Școlile și liceele ce vor fi premiate sunt: Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr. 1 Oradea, Colegiul Economic Buzău, judeţul Buzău, Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgovişte, Școala cu clasele I-VIII „Andrei Șaguna” Deva, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Baia Mare, Colegiul Naţional „O. Goga” Sibiu, judeţul Sibiu, Liceul „Ştefan Procopiu” Vaslui, județul Vaslui.

Participarea la eveniment se face pe bază de invitaţie, în limita locurilor disponibile. Nu mai există locuri disponibile. 

Pentru informaţii suplimentare persoana de contact din cadrul IER este dna. Florentina Costache, şef serviciu Comunicare şi Marketing, telefon 021 314.26.96 (97), e-mail florentina.costache@ier.ro.

SURSA

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: