Elena Patricia Prichici “Poate fi comparat programul de calculator cu un cal troian în cetatea dreptului de autor?”, joi, 17 noiembrie 2016, ora 18

Atelierul de Creaţii Intelectuale – Insignis, Scientia & Ars vă invită să participaţi la dezbaterea cu titlul
“Poate fi comparat programul de calculator cu un cal troian în cetatea dreptului de autor?”, joi, 17 noiembrie 2016, ora 18, sala V. Pella.
Într-un cheie metaforică, cetatea Troia devine cetatea dreptului de autor, calul troian este programul de calculator, iar războiul troian este “războiul” dezbaterilor privind natura juridică duală a programului de calculator. În contextul legislaţiei europene în vigoare, programul de calculator este asimilat cu o operă literară, deşi prezintă numeroase aspecte de o funcţionalitate tehnică, ce converg cu domeniul invenţiilor. Cu această ocazie, domnişoara Elena Patricia Prichici va susține o prezentare efervescentă literară şi jurisprudenţială cu accente tehnice dorind să clarifice valenţele încadrării programului de calculator în sfera dreptului de autor şi/sau în sfera brevetelor de invenţie. Vă invităm să participaţi şi să descoperim împreună răspunsul la întrebarea din titlul comunicării. Vă aşteptăm!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: