2016: CONCURSUL INTERNAȚIONAL DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE „TUDOR DRĂGANU” cu tema: „​​Politizarea funcției publice și consecințele acestui fenomen”

2016: CONCURSUL INTERNAȚIONAL DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE „TUDOR DRĂGANU” cu tema: „Politizarea funcției publice și consecințele acestui fenomen”

 

Continuînd tradiția ultimilor ani, și de această dată, Comitetul de Organizare al Concursului Internațional de Comunicări Științifice ”Tudor Drăganu” dorește crearea unui cadru academic și științific propice dezvoltării abilităților de cercetare și oratorie ale studenților, cu ocazia celei de-a XIII – a ediții.

Organizatorii își propun să nu neglijeze latura socială și interculturală a evenimentului prin facilitarea modului în care invitații și participanții pot interacționa prin expunerea viziunilor proprii asupra unei teme de interes general. De asemenea, o consecință firească a acestor reuniuni, o reprezintă și stabilirea relațiilor de prietenie și colaborare academică între studenții Uniunii Europene și nu numai.

Cu ocazia acestei manifestări academice, considerăm că se pot iniția și consolida legăturile educaționale dintre Universitatea noastra și celelalte universități din țară și străinătate.

 

Susținerea lucrărilor participante la concurs se va desfășura în sala de conferințe a Hotelului ”Continental”, Piața Teatrului nr. 5 – 6, cod 540 046, Tîrgu Mureș, România.

TERMENE LIMITĂ

15 noiembrie 2016

  • înregistrarea și transmiterea titlului lucrărilor, împreună cu un scurt rezumat (aprox. 200 de cuvinte în limba română pentru participanții din România și Engleză/Franceză pentru studenții din străinătate)

18 noiembrie 2016

  • confirmarea înscrierii

2 decembrie 2016

  • trimiterea lucrărilor in extenso şi a formularului de participare, prin e-mail.

Nerespectarea termenelor atrage nepublicarea materialului în volumul sesiunii (CD cu ISSN).

 

INFORMAȚII GENERALE

Universitatea „Petru Maior” din Tîrgu-Mureș, Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative, Departamentul de Drept si Administratie Publica, Cercul Studenţesc de Drept Constituțional și Administrativ „Tudor Drăganu”, în colaborare cu Asociația „Pro Iure” din Tîrgu-Mureş şi Editura „Universul Juridic” din Bucureşti, vă adresează invitaţia de a participa la Concursul Internaţional de Comunicări Ştiinţifice „Tudor Drăganu”, care va avea loc în data de 9 – 10 decembrie 2016, în sala de conferințe a Hotelului „Continental”, Tîrgu Mureș.

Tema propusă:

„POLITIZAREA FUNCȚIEI PUBLICE ȘI CONSECINȚELE ACESTUI FENOMEN”

 

  •  Organizatorii asigură cazare și masă. Delegaţiile din partea universităţilor participante pot fi formate din maxim 3 persoane (2 studenţi şi un cadru didactic).
  •  Cheltuielile de transport, precum şi cele pentru eventualele persoane însoţitoare, vor cădea în sarcina participanţilor.

SURSA
http://conferinte.upm.ro/ea/ctd2016/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: