UB Facultatea de Drept: Preselecție pentru Hexagonul Facultăților de Drept 2017 – proba științifică de drept constituțional

Preselecție pentru Hexagonul Facultăților de Drept 2017 – proba științifică de drept constituțional

În luna aprilie 2017 se va desfăşura ediţia 2017 a Hexagonului Facultăţilor de Drept, în organizarea Facultăţii de Drept a Universității de Stat din Republica Moldova.

Catedra de drept constituțional și instituții politice realizează în data de14 noiembrie 2016, ora 18.00, la Amfiteatrul 3 preselecția pentru reprezentarea Facultății de Drept, Universitatea din București la disciplina drept constituțional și instituții politice.

Se pot înscrie pentru susținerea testului studenţii anilor II-IV care au obţinut notele 8, 9 sau 10 la examenele de drept constituţional şi instituţii politice.

Testul de preselecţie va avea loc pe baza bibliografiei obligatorii și facultative studiate la disciplinele drept constituțional și instituții politice.

Cel mai târziu cu două săptămâni înainte de data începerii concursului, vor fi desemnate, în baza unui test final, cei doi studenţi care vor reprezenta Facultatea de Drept la Hexagon.

Din rațiuni organizatorice, cei interesați își vor manifesta intenția de a participa la preselecție până la data de  11 noiembrie 2015 la adresele de email ramona-delia.popescu@drept.unibuc.ro, fabianniculae@gmail.com .

DEPARTAMENTUL DE DREPT PUBLIC
CATEDRA DE DREPT CONSTITUȚIONAL ȘI INSTITUȚII POLITICE
Data publicării: 12.10.2016

SURSA

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: