INTERNSHIP SOCIETATEA DE ȘTIINȚE JURIDICE

SOCIETATEA DE ȘTIINȚE JURIDICE organizează în perioada 01.11.2016-31.10.2017 stagiu de practică (internship) pentru studenți (anii I-IV), masteranzi și doctoranzi.

ACTIVITĂȚI
Cercetare și documentare juridică: (1) redactare de materiale și/sau întocmirea de studii juridice pe teme de interes, (2) note de legislație (formularea de opinii juridice și/sau comentarii pe marginea unor acte normative de actualitate), (3) sinteze de doctrină, (4) note de jurisprudență, (5) traduceri juridice, (6) participări la evenimente juridice, (7) recenzii cărți juridice.

PROGRAM
Internii desfășoară activități între 4 și 10 ore/săptămână, potrivit afinităților și aptitudinilor. Activitatea se desfășoară cu precădere online (inclusivJURIDICE.ro și Facebook).

BENEFICII
Integrare într-o echipă de elită, vizibilitate specială în lumea juridică, acces la baze de date de specialitate, participare la evenimente juridice. Se eliberează adeverință de absolvire și, după caz, scrisoare de recomandare. Pentru a afla cine sunt absolvenții stagiului SSJ click aici.

DOCUMENTE
CV în format european, însoțit de fotografie, scrisoare de intenție (max. 1 pag.), eseu Care este cea mai interesantă lege pentru mine (300-900 cuvinte)

Stagiul de practică se adresează tuturor studenților facultăților de drept din România și Republica Moldova, indiferent de anul de studiu, masteranzilor și doctoranzilor.

Procesul de selecție cuprinde două etape eliminatorii: selecția pe baza documentelor și interviu. În cadrul interviului se organizează un micro-test.

Termen limită: 23 octombrie 2016, ora 21:00

Transmiteți documentele la adresa de e-mail: admin@juridice.ro

SURSA – INTERNSHIP SOCIETATEA DE ȘTIINȚE JURIDICE

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: