Tudorel Toder: JURIDICE MOLDOVA la început de drum!

În vara lui 2014, coordonatorul JURIDICE.ro, Andrei Săvescu, mă întreba ce cred despre o posibilă pagină JURIDICE MOLDOVA!

Pe 22 august 2014, împreună cu Andrei Săvescu, ne deplasam la Chișinău, unde am avut discuții cu Alexandru Tănase, președintele Curții Constituționale din Republica Moldova, apoi la Cahul, unde, pe același subiect, am avut discuții cu Igor Sevcenco, profesor la Facultatea de Drept din cadrul Universității „B.P. Hasdeu”. Cu toții am apreciat că JURIDICE MOLDOVA poate fi un proiect de succes pentru juriștii din Republica Moldova, pentru evoluțiile statului de drept.

JURIDICE MOLDOVA se dorește a fi, pentru Republica Moldova, ceea ce JURIDICE.ro, reprezintă pentru România: o pagină de informare și cunoaștere a legislației, manifestărilor științifice, noutăților editoriale cu profil juridic, o pagină așteptată și consultată de majoritatea teoreticienilor și practicienilor dreptului, precum și de către studenții Facultăților de Drept.

În egală măsură, JURIDICE MOLDOVA va prezenta jurisprudență relevantă aparținând instanțelor naționale, instanței de contencios constituțional, dar și instanțelor europene.

Pentru o corectă și completă informare, JURIDICE MOLDOVA va colabora cu JURIDICE.ro.

Invităm studenții, teoreticienii și practicienii dreptului din Republica Moldova să contribuie la evoluțiile JURIDICE MOLDOVA!

Prof. univ. dr. Tudorel TOADER
Rectorul Universității „Al.I.Cuza” din Iași
Membru titular în Comisia de la Veneția

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: