Conferinţa Internaţionala “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” EDITIA A VI-A, 25-26 NOIEMBRIE 2016

Invitatie de participare la Conferinţa Internaţionala “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”
EDITIA A VI-A, 25-26 NOIEMBRIE 2016 – ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI
www.businesslawconference.ro

Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti împreună cu Societatea de Științe Juridice și Administrative organizează a VI-a ediţie a Conferinţei Internaţionale “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” care se va desfășura în perioada 25-26 noiembrie 2016 în Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Conferinţa va avea trei secţiuni:
I. Drept public
II. Drept privat
III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional

TEMATICA CONFERINȚEI
Conferinţa este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale dreptului afacerilor. În cadrul Conferinţei pot fi susţinute lucrări din toate domeniile ştiinţelor juridice, care vor fi înscrise, în funcţie de conţinutul lor, într-una dintre cele trei secţiuni.
Conferinţa îşi deschide porţile către autori provenind din diferite ţări, din mediul universitar juridic şi din rândul practicienilor dreptului, încurajând susţinerea atât a lucrărilor de interes internaţional având ca obiect dreptul comparat, dreptul Uniunii Europene, dreptul comerţului internaţional, dreptul public internaţional, cât şi a lucrărilor care să reliefeze particularităţile dreptului naţional.
La Conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care doresc doar să audieze dezbaterile.
Participanții au oportunitatea de a înscrie o a doua lucrare științifică plătind o taxă suplimentară.
AVOCAȚII DIN ROMÂNIA PARTICIPANȚI LA CONFERINȚĂ VOR PRIMI 20 DE PUNCTE DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ

SERVICIUL DE TRADUCERI
Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință.

PUBLICAȚII
Toate lucrarile sustinute in cadrul Conferintei se vor regasi intr-una din urmatoarele publicatii:
– În revista Juridical Tribune – Tribuna Juridică, singura revistă de științe juridice din România indexată ISI Thomson. Cele mai bune 20 de lucrări înscrise la conferință vor fi publicate în numărul din decembrie 2016 al revistei.
– În volume in limba engleza publicate de edituri cu prestigiu international in domeniul stiintelor sociale: Cambridge Scholars Publishing, Peter Lang International Academic Publishers
– în reviste partenere ale Conferinței indexate in baze de date internationale recunoscute pentru domeniul stiintelor juridice (Scopus, Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, SSRN): International Journal of Business Governance and Ethics, Acta Juridica Hungarica, Dreptul, Revista de Drept Public, European Review of Public Law, Central and Eastern European Legal Studies, Perspectives of Business Law Journal.

REDUCERI DE LA TAXELE DE PARTICIPARE
– Membrii universităților/instituțiilor/firmelor partenere ale Societatii de Științe Juridice și Administrative beneficiază de o reducere între 15 și 20% din taxa de înscriere. Lista universităților/instituțiilor/firmelor partenere poate fi consultată aici:
www.businesslawconference.ro/parteneri.html .
Societatea de Științe Juridice și Administrative este deschisă în vederea încheierii de noi parteneriate cu universități și organizații științifice și profesionale pentru promovarea excelenței în cercetarea academică.
– Membrii Societatii de Științe Juridice și Administrative beneficiază de o reducere de cca. 25% din taxa de înscriere la toate evenimentele organizate de Societate. Daca doriți să dobândiți calitatea de membru în Societatea de Științe Juridice și Administrative vă rugăm sa accesațiwww.adjuris.ro/membri.html

TERMENE LIMITĂ
– 10 noiembrie 2016: trimiterea formularului de participare completat. Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul si rezumatul lucrarii care va fi sustinuta la Conferinta, fie cu optiunea de a asista la dezbateri, fara inregistrarea unei lucrari stiintifice. În cazul lucrărilor în coautorat înscrierea la Conferință a coautorului se face în aceleași condiții ca și înscrierea autorului. Fiecare coautor va completa un formular de participare distinct. Completează aici formularul de participare la Conferinta: https://goo.gl/forms/xhfku9EemrBFbO013
– 15 noiembrie 2016: trimiterea textului integral al lucrarii stiintifice in limbile romana si engleza la adresa de e-mail: office@businesslawconference.ro . Cerințele pentru redactarea lucrărilor pot fi consultate aici:www.businesslawconference.ro/cerinte.pdf
– 18 noiembrie 2016: confirmarea lucrarilor care vor fi sustinute in cadrul Conferintei.
– 20 noiembrie 2016: plata taxei de participare (plata se va efectua după confirmarea acceptării susținerii lucrării în cadrul Conferinței sau după acceptarea participării la Conferință în cazul celor care doresc să audieze dezbaterile, fără să înregistreze o lucrare științifică).

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați site-ul Conferinței:www.businesslawconference.ro
Vă rugăm să adresați orice întrebare privind Conferința domnului conferențiar univ. dr. Cătălin-Silviu SĂRARU pe adresa de e-mail: catalin.sararu@businesslawconference.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: