CONFERINŢĂ NAŢIONALĂ „Dreptul şi justiţia într-o epocă a provocărilor”, Iasi, 21-31 octombrie 2016

Facultatea de Drept organizează cu ocazia Zilelor Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, 21-31 octombrie 2016, Conferința națională „Dreptul şi justiţia într-o epocă a provocărilor”.

Conferința va fi organizată pe patru secțiuni, asigurând un cadru pentru dezbateri pe teme actuale din spațiul științelor juridice, astfel, secțiunea de Științe penale, cu subtema Transformări legislative şi adaptări jurisprudenţiale în științele penale; secțiunea de Drept privat, cu subtema Stabilitate şi reformă în dreptul privat, secțiunea de Drept public: Reforma administraţiei şi statul de drept, secțiunea de Drept internaţional şi european: Ordinea juridică internaţională şi europeană în faţa provocărilor contemporane.

Sunt invitați să participe la conferință membrii comunității academice naționale și internaționale.

Un rezumat în engleză al comunicări, se va transmite pe adresa de email:anale.drept@uaic.ro, cu termen pe data de 1 octombrie 2016.

Textul integral ale comunicărilor se va transmite pe adresa de email:anale.drept@uaic.ro, cu termen pe data de 10 octombrie 2016. Condițiile de redactare sunt disponibile aici (click).

Textele acceptate spre susţinere vor fi publicate în Tomul LXII (2016), nr. 2 al Analelor Ştiinţifice ale Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, seria Ştiinţe juridice, indexate BDI.

Conferința va avea drept partener Editura Hamangiu.

Evenimentul este coordonat de către prof. univ. dr. Tudorel TOADER (Rectorul Universității „Al.I. Cuza” din Iași, România) și lect. dr. Septimiu Vasile Panainte (decanul Facultății de Drept).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: