New Perspectives in Construction Law, 30 septembrie 2016

Asociația Română de Dreptul Construcțiilor organizează în data de 30 septembrie 2016, la București, a doua ediție a Conferinței științifice ”New Perspectives in Construction Law”.

Anul 2016 a adus modificări legislative importante și cu efect direct asupra sectorului de construcții, reamintind aici Noul Cod Fiscal și cel de Procedură Fiscală, dar mai ales noul pachet legislativ privind achizițiile publice. În contextul noilor provocări, cea de-a doua ediție a Conferinței ”New Perspectives in Construction Law” își propune să reunească specialiști și autorități publice pentru a dezbate pe marginea temelor actuale pentru piața construcțiilor, impactul modificărilor legislative, dar și noile tendințe în domeniu atât în plan internațional, cât și cel românesc.

Evenimentul își propune să fie să ofere un spațiu de networking pentru profesioniști, în care participanții să poată împărtăși opiniile și munca de cercetare în domeniul construcțiilor. Conferința este structurată într-o sesiune plenară și două  sesiuni de lucru oferite de speakerii invitaţi și de prezentarea lucrărilor stiintifice înscrise. Astfel, participanții vor putea asista la dezbateri și prezentare de lucrări științifice pe subiecte ce vor varia de la particularități ale contractelor în domeniul construcțiilor, noile reguli în domeniul achizițiilor publice, arbitraj și metode alternative de rezolvare a disputelor sau aspecte privind legislația specială în construcții.

Toate lucrările acceptate vor fi publicate într-un volum al conferinței (CD cu ISBN), indexat în baze de date internaționale.

Printre speakerii care si-au anuntat prezenta se numara: Profesor univ. dr. Crenguta LEAUA, avocat, Vice-presedinte Curtea Internationala de Arbitraj Paris, Prof. univ. dr. Stefan DEACONU, avocat, Presedinte al Curtii de Arbitraj International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Prof. univ. dr. Camelia STOICA, Director Departamentul de Drept ASE, Prof. univ. dr. Ion ANGHEL, Director Departamentul de Analiza si Evaluare Economico-Financiara din cadrul ASE,  ing. Florin NICULESCU, Adjudecator acreditat FIDIC, Prof. univ. dr. Bazil OGLINDA, Managing Partner “Oglinda&Asociatii”, Marius BARLADEANU, avocat, Consilier “Vilau&Asociatii”.  

Evenimentul se va desfășura la Academia de Studii Economice, Departamentul de Drept, partenerul evenimentului (Adresa: Piața Romană, nr. 6, Sector 1, București). Limba oficială a conferinței va fi limba engleză.

SURSA

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: