Seminarii Wolters Kluwer: Achiziții publice. Noul pachet legislativ, 4 aprilie 2016

Achiziții publice. Noul pachet legislativ
Noul pachet legislativ în domeniul achizițiilor publice (achizițiile clasice, remediile și căile de atac, sectoriale, concesiunile de servicii și lucrări) intră în vigoare în aprilie 2016. Sunt transpuse cele mai noi Directive ale Uniuni Europene, ceea ce determină o adevărată reformă în acest domeniu.
În cadrul Conferinței Noua legislație a achizițiilor publice, specialiști în achiziții publice, reprezentanți ANAP, CNCS și avocați de prestigiu vor explica elementele de noutate pe care orice persoană interesată trebuie să le înțeleagă pentru a aplica corect noua legislație. Pe lângă explicarea punctuală a noilor concepte și proceduri participanții vor primi sfaturi avizate și informații esențiale despre punerea în practică a noilor reglementări.
  • Dobândești o imagine clară asupra noii reglementări și siguranță în aplicarea ei în practică.
  • Beneficiezi de o prezentare structurată și completă a modificărilor esențiale din domeniul achizițiilor publice.
  • Interacționezi cu profesioniști recunoscuți și practicieni.
  • Primești sfaturi, atenționări și informații care te vor ajuta să eviți greșelile de interpretare a legislației.
 
BENEFICII
PARTICIPANŢI
 
Din temele de discuție…
© Toate drepturile rezervate SC Wolters Kluwer Romania SRL | RO8451308 | J40/4017/1996 | Telefon (031)2244195 | Email marketing@wkro.ro
Speakerii evenimentului
 
Milica Ecaterina Dobrotă este Vicepreședintele Asociației Experților în Achiziții (AEXA). Are o bogată experiență ca lector în cadrul evenimentelor dedicate achizițiilor publice și este autoarea a numeroase articole de specialitate. Doamna Dobrotă este economist specializat în verificarea procedurilor de achiziţie publică finanţate din fonduri comunitare şi de stat, urmărirea derulării principalelor etape ale procedurilor de atribuire a contractelor de achiziţii publice, a contractelor de concesiune de lucrări şi a contractelor de concesiune de servicii (după iniţierea procedurii şi până la atribuirea contractului).
Ecaterina Dobrotă
Conferința se va desfășura la București, Hotel Rin Central, în data de 4 aprilie 2016.
  • Noua Strategie Națională în Domeniul Achizițiilor Publice 2015-2020;
  • Explicații ale noilor concepte, dintre care amintim, cu titlu de exemplu: „value for money” în criteriile de atribuire, oferta cea mai avantajoase din punct de vedere economic, obligativitatea utilizării mijloacelor electronice pe tot parcursul procedurii de atribuire, documentul unic de achiziție european în format electronic (DUAE), lista oficială de operatori economici agreați, studiilor de fundamentare, redefinirea “conflictului de interese“;
  • Modul de funcționare a noului SEAP;
  • Modalitățile practice de implementare a noilor reglementări;
  • Căi de atac și remedii în domeniul achizițiilor publice;
Oana Gavrilă
Managing Associate ŢUCĂ ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, este avocat pledant cu o experienţă de 10 ani în litigii comerciale şi civile, precum şi litigii fiscale. În ultimii ani, şi-a concentrat activitatea pe reprezentarea clienţilor firmei în cauze de contencios administrativ, îndeosebi acţiuni având ca obiect anularea/contestarea actelor administrative emise de autorităţi contractante în diverse proceduri de achiziţii publice, proi­ecte de concesiune şi PPP.
Cicerone Stan – Director, Direcția Generală Supraveghere Evaluare ex-post ANAP
Dumitru Viorel Pârvu
Este jurist de profesie, actualmente deținând funcția consilier de soluţionare a contestaţiilor în domeniul achiziţiilor publice din 2006. Are o bogată experiență ca formator și lector în cursuri de formare în domeniul achiziţii publice. Domnul Pârvu a publicat în calitate de autor și coautor numeroase lucrări de specialitate și articole.

Lasă un comentariu