SSJ: Probleme dificile de drept european Consolidarea dialogului judiciar european-naţional din perspectiva noilor provocări, 29 aprilie 2016

Conferința este organizată de Societatea de Științe Juridice, cu susținerea JURIDICE și a partenerilor noștri, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României.
Ne propunem să clarificăm probleme de drept a căror dificultate a fost evidențiată în practică. În cadrul conferinței vor fi abordate subiecte controversate, oferind soluțiile legale problemelor dificile. Evenimentul se bucură de participarea specialiștilor de vârf în domeniu.

Membrii GOLD și PLATINUM pot urmări (gratuit) transmisiunea LIVE a conferinței.
Membrii GOLD și PLATINUM pot participa în calitate de invitați (gratuit) la eveniment. Înscrierile membrilor sunt exclusive și individuale. Ele se fac cu prioritate, înainte de înscrierile obișnuite. După înscrierile membrilor se fac înscrierile obișnuite, în limita locurilor care au rămas disponibile.


Înregistrarea participanților: ora 10:00. Conferința va începe la ora 11:00 și se va termina la ora 14:00.

PROBLEME DIFICILE DE DREPT EUROPEAN – Camelia Toader(Judecator CJUE), Iulia Motoc(Judecator CEDO), Razvan Horatiu Radu(Agentul Guvernamental pentru CJUE), Catrinel Brumar(Agentul Guvernamental pentru CEDO), Valeriu Stoica(Avocat), Monica Livescu(Avocat), Florentin Țuca(Avocat). Moderator: Rodica Aida Popa(Judecator ICCJ)

SURSA SI DETALII

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: