C. H. Beck: lansarea lucrarii Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv si Codul pentru Arbitraj Sportiv, 11.02.2016

Editura C.H. Beck vă invită să participaţi la evenimentul de lansare a lucrării Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv si Codul pentru Arbitraj Sportiv sub semnătura Dr. Cristian JURA, joi 11 februarie, ora 11.00.

Evenimentul de lansare este găzduit de Muzeul Sportului, aflat în incinta clădirii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi se desfăşoară în colaborare cu Uniunea Juriştilor din România. În cadrul evenimentului, în prezenţa autorului, va lua cuvântul domnul conf. univ. dr. Ioan Chelaru, preşedinte al Uniunii Juriştilor din România.

Lucrarea Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv si Codul pentru Arbitraj Sportiv reprezintă o premieră atât pentru comunitatea academică, pentru practicienii domeniului, cât şi pentru orice persoană interesată de o disciplină devenită în ultimii 30 de ani deosebit de actuală.

Publicarea acestei lucrări vine într-un moment prielnic din două puncte de vedere: pe de-o parte, literatura de specialitate în domeniu dreptului sportiv este mai degrabă săracă, aproape inexistentă, iar pe de altă parte, numărul litigiilor provenind din România soluţionate în ultimii ani de Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne este din ce în ce mai mare.

Lucrarea a fost elaborată sub auspiciile Uniunii Juriştilor din România şi reprezintă un pas important pe care îl face Uniunea pentru promovarea unui domeniu mai puţin cunoscut, dreptul internaţional al sportului, şi, în mod particular, pentru clarificarea unor proceduri mai puţin accesibile, procedurile Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Vom fi onoraţi să vă avem alături la acest eveniment şi vă rugăm să confirmaţi participarea până pe 8 februarie, la adresa diana.ionescu@beck.ro, telefon 0786.261.973.
Participarea este gratuită.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: