ANSP DCP: Simpozionul Protectia datelor personale ale angajatilor in relatiile de munca, 28 ianuarie 2016

28 IANUARIE 2016

ZIUA EUROPEANĂ A PROTECŢIEI DATELOR

 

Ziua Europeană a Protecţiei Datelor se celebrează pe data de 28 ianuarie 2016 de către toate statele membre ale Consiliului Europei, care aniversează adoptarea, în anul 1981, la Strasbourg, a Convenţiei 108 pentru protecţia persoanelor referitoare la prelucrarea automatizată a datelor cu caracter personal.

Acest moment constituie un prilej excelent pentru creşterea gradului de conştientizare la nivel european cu privire la importanţa regulilor de protecţiei a datelor cu caracter personal şi a respectării drepturilor specifice de care beneficiază persoanele fizice.

Cu ocazia Zilei Europene a Protecţiei Datelor, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal va organiza Simpozionul cu tema „Protecţia datelor personale ale angajaţilor în relaţiile de muncă”, la Palatul Parlamentului, pe data de 28 ianuarie 2016, începând cu orele 11,00.

Materialele informative dedicate Zilei Europene a Protecţiei Datelor sunt disponibile la adresa www.dataprotection.ro/informatii generale/informatii de interes public/materiale informative.

Accesul mass-media se va face pe baza acreditărilor deja existente la nivelul Palatului Parlamentului.

SURSA

***

Prof. univ. dr. Daniel Mihail Sandru, Curtea de Justitie a Uniunii Europene si protectia datelor personale ale angajatilor in relatiile de munca DETALII

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: