National Moot Court Competition – European Law, 2016, Targu-Mures

FIAT IUSTITIA 2016, Targu-Mures, 11-13 martie 2016

ELSA Târgu Mureș prin departamentul Activități Academice, are deosebita onoare de a organiza în intervalul 11 – 13 martie 2016, prima ediție a Concursului Național de procese simulate privind tema Dreptului Uniunii Europene. Această competiție are ca obiective promovarea jurisprudenței Curții de Justiție a Uniunii Europene și acordarea posibilității unui studiu mai aprofundat și diversificat al legislației din domeniu.

Cu această ocazie dorim să reunim un număr cât mai mare de studenți pasionați de domeniul dreptului și cu precădere cel al dreptului european, sperând ca această ediție să se bucure de succesul sperat și să fie piatra de temelie a unei lungi și frumose tradiții.

Evenimentul va avea loc în două locații, rundele preliminare de pledoarii vor avea loc sâmbătă, 12.03.2016, la sediul Facultății de Științe Economice, Juridice și Administrative, din cadrul Universității „Petru Maior”, din Târgu-Mureș, iar finala va avea loc duminică, 13.03.2016, la Curtea de Apel din Târgu Mureș.

Nu în ultimul rând, ne dorim ca prima ediție a Concursului Național de Procese Simulate pe tema dreptului Uniunii Europene, să fie o oportunitate atractivă și benefică pentru toți studenții participanți.11-13 martie 2016 National Moot Court Competition - European Law

Eveniment facebook

ELSA TARGU-MURES: Concursul de Procese Simulate pe tema dreptului Uniunii Europene, martie 2016

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: